El Vila-real B guanya el Wolverhampton (1-2)

El filial groguet suma dues victòries en els primers dos amistosos de la pretemporada

Wolverhampton - Vila-real B

El Vila-real B continua oferint una gran imatge aquesta pretemporada. El filial groguet ha aconseguit un nou triomf en el segon partit amistós. Els de Miguel Álvarez han guanyat 1-2 el Wolverhampton de la Premier League anglesa, després de véncer també l'Elx en l'estrena.

En un partit disputat a 70 minuts per la calor sufocant, els groguets han donat la volta al gol dels anglesos en la primera part, obra de Mosquera. En la represa, Ontiveros, de penal, i Iosifov, quan faltaven dos minuts pel final, han confirmat el segon triomf del Vila-real B en dos amistosos. L'equip de Miguel Álvarez està oferint molt bones sensacions a tres setmanes de l'estrena en la Segona Divisió.