L'Elx no arranca i es veu superat pel Vila-real B (1-3)

Els de Francisco encara no coneixen la victòria a la pretemporada

Equip titular de l'Elx contra el filial del Vila-real
Equip titular de l'Elx contra el filial del Vila-real / ECF

L'Elx no acaba de funcionar en la pretemporada. Hui, al Pinatar Arena, l'equip de Francisco ha tingut la pilota, però no les ocasions. Escassos i llunyans han sigut els llançaments franjaverds en la primera meitat davant un Vila-real B que ha imprés ritme al seu joc, amb una velocitat punta que ha sorprés Edgar Badia al minut 40 amb una contra d'Arana per a posar endavant el filial groguet.

Després del descans, i amb sis canvis, l'Elx s'ha mostrat més intens en atac, però també més imprecís en defensa. Tant és així que el Vila-real B ha aprofitat una errada de Mojica en l'àrea petita per a anotar Tiago Geralnik el segon gol al minut 56.

Francisco ha incorporat Lucas Boyé a la gespa per a buscar més ocasions i generar perill, aconseguint un penal que el mateix Boyé ha transformat en el 69. Però uns segons després, el filial groguet ha despuntat en velocitat per a trobar l'espai per a fer el tercer i definitiu gol gràcies a Fer Miño.

El pròxim compromís franjaverd serà dissabte a les 10 del matí davant el Leganés, un equip que, com el Vila-real B, milita a LaLiga Smartbank.

També et pot interessar

stats