El Vila-real B continua en forma

El filial groguet, que ha guanyat l'Andorra per 3-0, ha aconseguit la quarta victòria en cinc partits de pretemporada

Un jugador groguet, en una acció del partit
Un jugador groguet, en una acció del partit / Twitter: @fcandorra

El Vila-real B està en estat de gràcia. El filial groguet ha sumat la quarta victòria de la pretemporada en véncer per 3-0 l'Andorra a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza.

Després d'una primera part sense gols, l'equip que entrena Miguel Álvarez s'ha avançat als deu minuts de la represa amb una diana en pròpia porta dels andorrans. Cinc minuts després, Marcos Sánchez ha ampliat l'avantatge i Jonny Arriba, quasi al final, ha arredonit el triomf groguet.

Després de les victòries contra el Wil, el Hannover 96 sub 23 i el Sabadell i la derrota contra el Winterthur, els groguets s'enfrontaran al Tenerife dissabte que ve, en el sisé partit de pretemporada.