El Vila-real B es retroba amb el triomf

El filial groguet ha guanyat 0-2 el Hannover 96 sub 23 en el tercer amistós de la pretemporada

Els jugadors groguets celebren un dels gols
Els jugadors groguets celebren un dels gols / Twitter: @CanteraGrogueta

El Vila-real B ha aconseguit la segona victòria de la pretemporada en véncer per 0-2 el Hannover 96 sub 23, amb gols de Carlo Adriano i Tiago Geralnik. L'equip entrenat per Miguel Álvarez s'ha refet així de la derrota de dimarts contra el Winterthur suís.

Els groguets han inaugurat el marcador en el minut 14, gràcies a una diana de Carlo Adriano. I poc després del descans, Tiago Geralnik ha arredonit el triomf del Vila-real B. Miguel Álvarez ha aprofitat el duel per a doanr minuts a la plantilla i ha presentat dues alineacions diferents en cada part.

Després de les victòries contra el Wil i el Hannover 96 sub 23 i la derrota contra el Winterthur, els groguets s'enfrontaran al Sabadell dimecres, en el quart partit de pretemporada.