Victòria del Villarreal per 2-0 contra la Reial Societat

Els donostiarres han arribat al partit amb deu baixes.

Moment del xoc entre el Villarreal i la Reial Societat al Mini Estadi
Moment del xoc entre el Villarreal i la Reial Societat al Mini Estadi

El Villarreal ha guanyat per 2-0 la Reial Societat al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva grogueta en el seu quart amistós de la pretemporada, un duel que ha enfrontat dos equips que jugaran a Europa. El rival dels d'Unai Emery afrontava el partit amb nombroses baixes, cosa que ha obligat el tècnic dels donostiarres, Imanol Alguacil, a convocar joves jugador del planter.

Els groguets han obert el marcador en la seua primera acció ofensiva, en el minut 1, amb el gol de l'exvalencianista Coquelin, que ha batut el porter Moyà des de la frontal després de la recuperació de Chukwueze a l'àrea. L'equip d'Unai Emery ha aconseguit el control del partit, però els donostiarres han pogut igualar el marcador en el minut 19. El penal de Coquelin a Portu no l'ha transformat el brasiler Willian José, que s'ha trobat amb la parada d'Asenjo. Qui no ha fallat des dels onze metres ha sigut Paco Alcácer, a la mitja hora de duel. El davanter valencià ha aprofitat la falta de Zaldua a Moi per a fer el 2 a 0.

En la segona part el joc s'ha mantingut equilibrat. Els dos equips s'han aproximat a la porteria, però sense ocasions de gol. Finalment el partit s'ha tancat amb la segona victòria del Villarreal en la pretemporada, després de superar el Cartagena en el primer partit i perdre en els dos següents, contra el Tenerife i contra el València. L'última prova abans de començar la Lliga la tindran els groguets contra el Llevant, dissabte a les 20:30 hores al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva.

També et pot interessar

stats