Victòria de Champions del Llevant

L'equip granota ha derrotat per 0-1 l'Atlètic de Madrid, un rival directe, i es referma en el tercer lloc

Les jugadores del Llevant celebren el triomf
Les jugadores del Llevant celebren el triomf / La Liga

El Llevant ha aconseguit una victòria molt important contra l'Atlètic de Madrid, el gran rival en la lluita pel tercer lloc de la Lliga F, que dona accés a jugar la Lliga de Campiones la temporada que ve. L'equip granota ha oblidat ràpidament l'entropessada a casa contra el Granada i ha derrotat les matalaferes per 0-1, amb un gol polèmic de Gabi Nunes i una gran actuació de la portera Andrea Tarazona.

Les madrilenyes han portat la iniciativa des del xiulit inicial, però la falta de punteria i Tarazona han evitat el gol. I a la vora del descans, Gabi Nunes ha aconseguit l'únic gol del duel, després de rematar de cap una bona assistència de Lloris. La brasilera estava en fora de joc, però l'àrbitra no ha advertit la posició antireglamentària i li ha donat validesa a la diana.

En la represa, l'Atlètic del Madrid no ha especulat i ha anat decidit a buscar l'empat, però l'equip de José Luis Sánchez Vera ha resistit les envestides locals per a sumar tres punts d'or.

El Vila-real s'escapa de la zona perillosa

El Vila-real ha aconseguit la segona victòria consecutiva després de derrotar el Reial Betis per 2-1 amb un doblet de McKenna. Amb aquest resultat, l'equip groguet puja a l'onzé lloc de la taula, i es manté cinc punts per damunt de la zona de descens.

La igualtat ha sigut la tònica del duel en els primers minuts, fins que McKenna ha inaugurat el marcador en el minut 30. Carbonell, amb una gran aturada, ha mantingut aquest resultat en el descans. Novament McKenna, en possible fora de joc, ha marcat el segon ja en la represa, i el gol bètic ha arribat massa tard.

El València no alça el cap

La creu de la jornada és per al València, que ha perdut per 7-1 contra el Reial Madrid. Amb només un punt dels dotze últims en joc, l'equip blanc-i-negre es queda a només cinc punts de la zona de descens. El partit ha quedat vist per a sentència en la primera part, que ha acabat ja amb 3-0 i el gol d'Anita Marcos només ha servit per a maquillar el resultat. Aquesta mala ratxa de resultats fa perillar la continuïtat de Jesús Oliva a la banqueta.