Vicent Vallés: "A Anil Murthy li han agradat les declaracions de Ximo Puig sobre l'ATE de Mestalla"

El president dels xicotets accionistes del València CF, Vicent Vallés, assegura que no pujarà el preu dels abonaments la pròxima temporada

El president dels xicotets accionistes del València, Vicente Vallés

El president del València CF, Anil Murthy, s'ha reunit aquest dilluns amb els xicotets accionistes del club (Associació Apavcf). Una trobada en què estava previst tractar temes com els abonaments de la pròxima temporada, així com la implantació d'una tècnica biomètrica de reconeixement facial dels abonats a l'entrada de Mestalla la pròxima temporada o l'ATE i la finalització del nou estadi.

En eixe sentit, el president de l'Associació del Xicotet Accionista del València CF, Vicent Vallés, ha explicat, sobre les declaracions de Ximo Puig en què assegurava que "ara mateix no hi ha motius per a prorrogar l'ATE del Mestalla", que no veu preocupat Anil Murthy, sinó al contrari, que li han agradat, i que tant des del València CF com des del govern autonòmic hi ha converses per mirar tractar de reconduir la situació i arribar a acords.

Respecte de la construcció del nou estadi, el president dels accionistes ha explicat que Anil Murthy li ha comunicat que a partir de gener de 2022 començaran les obres del poliesportiu de Benicalap i dels carrers que l'envolten. A més, ha afegit que el València té una bona predisposició de finalitzar l'estadi del nou Mestalla i està disposat a presentar tota la documentació que calga perquè així siga. "Amb ATE o sense ATE el camp s'acabarà", ha matisat.

Finalment, Vallés també ha explicat que el club li ha comunicat que no apujarà el preu dels abonaments de la pròxima temporada, però que encara estan pendents del que diguen la Lliga i els governs respecte de l'aforament de públic en els partits de futbol. A més, segons Vallés tindran preferència per a aconseguir les entrades els accionistes i abonats.

També et pot interessar

stats