Vicent Iborra redebuta amb el Llevant amb victòria

L'equip granota ha guanyat 4-0 el Castelló en el quart partit de pretemporada

El Llevant goleja el Castelló

El Llevant continua oferint bones sensacions a només 13 dies del debut oficial en la temporada. Els granota han guanyat sense problemes el Castelló (4-0) en el quart partit de la pretemporada, que ha servit perquè Vicent Iborra jugara els primers minuts com a llevantinista.

Els granota, més rodats, s'han imposat amb claredat als orelluts, que fa menys temps que s'entrenen. Els gols els han marcat Soldado, Cantero, melero i Wesley Moraes, que s'ha estrenat com a golejador. En el Castelló, la millor ocasió també ha sigut per a un dels fitxatges, Dani Romera, que ha vist com s'ha anul·lat el seu gol per fora de joc.

L'equip entrenat Mehdi Nafti està imbatut aquesta pretemporada: victòries contra el Qatar SC i el Wolverhampton i empat contra el Getafe.