El Llevant s'estrena amb victòria contundent (5-1)

Primer amistós de l'era Nafti amb bones sensacions i rotacions contra el Qatar SC

El Llevant de Nafti s'estrena amb victòria contundent

El Llevant UE arranca la pretemporada amb victòria contra el Qatar SC en l'amistós disputat a porta tancada al Parador del Saler. El primer partit de Medhi Nafti a la banqueta granota ha sigut un escenari de proves i amb l'absència d'Álex Muñoz i Joni Montiel, els dos fitxatges que l'entitat d'Orriols ha fet oficials aquesta setmana.

Qui sí que ha debutat ha sigut Joan Femenías, el porter procedent del Reial Oviedo, que ha començat el partit sota els pals. Però Nafti ha volgut testar els tres guardametes i ha incorporat Pablo Cuñat al minut 32, que ha abandonat el terreny de joc al 60 per a donar pas a Dani Cárdenas.

Des de ben prompte, el Llevant ha dominat el partit creant perill a l'àrea del Qatar SC amb les centrades de Son i Cantero. Amb Roger Martí assetjant la meta rival, el primer gol arribaria al minut 40 i, al final del descans, el pistoler de Torrent anotà el segon tant, que manava el partit al descans.

L'equip qatarià reaccionà i va sorprendre als granotes amb un llançament exterior de Waleed directe a l'escaire. Però el Llevant reprengué el lideratge, amb ajuda de la defensa del Qatar SC, gràcies al gol en pròpia meta després de la centrada de Saracchi (52'). La sentència arribaria amb els gols de Soldado (62'), de penal, i Marc Pubil (82').

El pròxim compromís per a l'equip de Medhi Nafti serà el dijous 21 contra el Wolverhampton al Melià Villaitana Football Center.

També et pot interessar

stats