El València trau un insípid empat contra el Lilla

L'equip francés ha empatat en el minut 94 després que Txérixev avançara el València en el minut 62.

Txérixev, autor del gol
Txérixev, autor del gol / Efe

Angoixa sense premi per al València en terres franceses. En un partit dominat pel Lilla els de Celades s'han avançat en el minut 62 gràcies a Txérixev, però en les acaballes de l'encontre, amb Diakhaby expulsat, el Lilla ha empatat en el minut 94 amb un gol d'Ikune.

El partit ha començat amb molt de respecte per part dels dos equips, amb ritme i aproximacions a l'àrea rival, però sense crear molt de perill. La primera oportunitat del València amb certa amenaça ha vingut en el minut 14. Una internada per banda de Wass que veu Gameiro i el francés, des de la frontal de l'àrea, ha avisat el porter francés. La primera i l'última ocasió en la primera part.

Amb l'esglai de Gameiro, el Lilla ha despertat i cada vegada ha dominat més. La tàctica de l'equip francés ofegava el centre del camp valencianista i l'equip de Celades no ha trobat com connectar amb els dos davanters blancs, ni amb Gameiro ni amb Maxi Gómez. Així, el Lilla s'ha estirat i el València ha començat a demanar l'hora. Al minut 40, un tir des de fora de l'àrea de Yazici ha sorprés Cillessen i el baló s'ha estavellat al travesser. Se li ha fet molt llarga la primera part al València i la millor notícia ha sigut arribar al descans amb el marcador intacte.

Era necessari canviar la dinàmica i Celades, en la represa, ho ha intentat deixant Kondogbia en el vestidor i donant entrada a Soler. Celades buscava la connexió amb els puntes. El desitjat enllaç ha vingut en el minut 62 amb una triangulació perfecta entre Parejo, Maxi i Gameiro qui, ja dins de l'àrea, ha vist Txérixev. El rus, de tir creuat, ha avançat el València en el marcador. Després de la celebració del 0 a 1 Gameiro ha deixat pas a Kang In. Un canvi, en principi, gens conservador.

S'havia de tancar el partit. El Lilla ha espentat sabent que estava més fora que dins de la Champions. El València ha serrat les dents, Paulista amb molèsties físiques, l'afició fent tremolar el Pierre-Mauroy i Diakhaby expulsat per segona groga en el minut 83. Era necessària l'entrada de Garay i Celades ho ha vist traient del partit l'autor del gol. L'angoixa era màxima, el Lilla ha tancat el València arrere i l'empat ha vingut en el minut 94 en una definició perfecta d'Ikune on Cillessen no ha pogut fer res.

No quedava temps per a més i el València trau un empat que sap a poc. Se'n van dos punts importants, però dins d'un grup molt anivellat on encara pot passar qualsevol cosa.