El València s'enfrontarà al Cadis en els quarts de final de la Copa del Rei

L'equip de Bordalás no ha guanyat en l'actual Lliga a cap dels set rivals que opten a guanyar el torneig del KO

Emparellaments dels quarts de final de la Copa del Rei / À Punt Mèdia

El València ja coneix el seu rival en l'antepenúltima fase de la Copa del Rei: serà el Cadis, en una eliminatòria a partit únic que es disputarà a l'estadi de Mestalla. El partit es disputarà el dimecres 2 de febrer a les 21:00 hores.

El Guaje Villa, exjugador del València, ha sigut l'encarregat de traure les boles dels huit equips classificats, als quals l'equip de Bordalás no ha guanyat en la present temporada, assenyala el compte de Twitter Ciberche, amb un balanç de cinc empats i dues victòries, com apunta el presentador de Des de la banda, Jordi Sanchis.

El València va empatar a zero en l'últim, i únic, enfrontament entre els dos equips aquesta temporada. Va ser al Nuevo Mirandilla, en un partit que va significar el retorn de Mouctar Diakhaby a Cadis després de, suposadament, rebre insults racistes per part del jugador rival, Juan Cala.

Athletic Club de Bilbao-Reial Madrid i Reial Societat-Betis, són dos dels enfrontaments de l'eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei, que completa el Rayo Vallecano-Mallorca.

També et pot interessar

stats