La falta d'encert priva el València de guanyar a Cadis (0-0)

L'equip de José Bordalás encadena quatre partits sense guanyar i en la pròxima jornada visitarà el Camp Nou.

Marcos André ha sigut l'única novetat de l'onze de Bordalás a Cadis
Marcos André ha sigut l'única novetat de l'onze de Bordalás a Cadis / Agència Efe

El València ha empatat a zero en un partit en què ha merescut la victòria i que ha estat marcat per la tornada a Cadis de Mouctar Diakaby, a qui ha xiulat l'afició del Nuevo Mirandilla.

Els valencianistes han disposat de diverses ocasions per a marcar, però, entre la falta de punteria i la bona actuació del porter argentí Ledesma, la pilota no ha entrat a la meta local, mentre que el Cadis ha realitzat un partit seriós i disciplinat en defensa, encara que nul en atac.

El punt negatiu de l'encontre ha sigut la reacció del públic de l'antic estadi Ramón de Carranza quan ha entrat al camp Diakaby, que la temporada va denunciar haver rebut insults racistes per part del jugador del Cadis Juan Cala. El tècnic dels de Mestalla, José Bordalás, ha enlletgit el gest del públic i els ha demanat callar.

El València deixa de ser l'únic equip de Primera Divisió que havia marcat en totes les jornades de lliga i encadena quatre partits sense guanyar. En les huit jornades disputades fins ara ha sumat dotze punts, deu d'ells en els quatre primers partits. La pròxima setmana, després de la parada pels compromisos internacionals, els de Bordalás visitaran el Camp Nou.

També et pot interessar

stats