El València rescata un punt a Granada (1-1)

Un gol de penal de Carlos Soler a les acaballes del partit ha donat als blanc-i-negres el primer empat de l'era Bordalás

Carlos Soler supera Escandell des dels onze metres
Carlos Soler marca un gol a Escandell des dels onze metres / Pepe Torres (Efe)

El València de José Bordalás continua sense perdre en aquest inici de temporada. Després de la victòria contra el Getafe en la primera jornada, l'equip blanc-i-negre ha rescatat un punt valuós a Granada (1-1) gràcies a un gol de penal de Carlos Soler quan faltava poc per al final. L’equip de Bordalás ha tornat a mostrar el seu ADN combatiu i ambiciós jugant fora de casa i ha empatat el partit contra el Granada de Robert Moreno que debutava davant de vora 7.000 aficionats al Nuevo Los Cármenes.

Bordalás ha sorprés donant continuïtat a Giorgi Mamardashvili a la porteria i Racic ha entrat en l’onze pel sancionat Guillamón. L’equip ha eixit animat des del primer moment, però el duel s’ha igualat en intensitat i xuts. Al minut 15, Luis Suárez ha estrenat el marcador per al Granada, en el primer gol que encaixa l’equip del tècnic alacantí, en una acció en què Bacca i Luis Suárez han guanyat en velocitat la defensa valencianista.

El València no ha abandonat i s’ha envalentit, tot i anar darrere en el marcador. De fet, ha tingut fins a cinc ocasions per a igualar el marcador amb Wass, Guedes i Txérixev, però Duarte i el porter de Carcaixent, Aarón Escandell, han evitat el gol. Amb l’1-0 en l’electrònic i huit minuts afegits ha finalitzat la primera part.

En la represa, el València ha perdut revolucions, però ha seguit buscant l’empat. I s'ha fet esperar, ja que no ha arribat fins al minut 87, gràcies a un innocent penal comés sobre Gayà. Carlos Soler, com en el partit contra el Getafe, ha sigut l'encarregat de marcar. El final ha sigut intens, ja que Montoro ha tornat a avançar el Granada. Però el VAR ha salvat els de Bordalás i no ha donat validesa al gol per fora de joc.

Dues jornades, 4 punts. Les sensacions són bones, però també queda palés que falta fons d'armari. Bordalás continua esperant fitxatges.