El València obri les portes de Paterna en l'inici de l'era Gattuso

Deu plantereres completaran una plantilla sense fitxatges ni eixides

El València obri les portes de Paterna en l'inici de l'era Gattuso

El València comença aquest dimarts la pretemporada. Ho farà sense cap fitxatge, més enllà d'exercir l'opció de compra d'Hugo Duro, i amb deu jugadors planterers que completaran la plantilla, que, per primera vegada, es posarà a les ordes del tècnic italià Gennaro Gattuso.

Els jugadors estan convocats per a començar a les 09:00 del matí les proves mèdiques, que es realitzaran entre la ciutat esportiva de Paterna i el centre IMED d'alt rendiment esportiu, situat a Burjassot.

En la seua nova línia d'acostament als aficionats i d'una major facilitat per al treball dels mitjans de comunicació, les dues sessions que hi ha planejades en aquesta jornada inaugural seran obertes.

En principi, estan convocats tots els jugadors de la primera plantilla amb contracte, inclosos aquells que van tindre compromisos amb les seues seleccions en acabar la temporada com Gonçalo Guedes o Carlos Soler o jugadors que van estar cedits, com Manu Vallejo.

Després de deu dies de treball a Paterna, l'equip viatjarà el dia 15 de juliol a la localitat suïssa de St. Gallen, on estarà concentrat fins al 23 de juliol. Ja hi ha confirmats dos amistosos en aquesta concentració: el 18 de juliol contra el Borussia Dortmund i el dissabte 23 de juliol contra l'Stuttgart.

De retorn ja hi ha altres trobades de preparació tancats, com el que disputarà en el centenari del Castelló, a Anglaterra davant el Nottingham o a Mestalla contra l'Atalanta en el Trofeu Taronja.

També et pot interessar

stats