El València rebrà l'Atalanta en les bodes d'or del Trofeu Taronja

L'equip italià és l'últim equip que ha visitat el Mestalla en competició europea

El Trofeu Taronja compleix 50 anys

El València ha anunciat que s'enfrontarà el 6 d'agost al Mestalla a l'Atalanta de Bèrgam en la cinquanta edició del Trofeu Taronja. Serà l'únic amistós de pretemporada que dispute en el seu estadi i serà també l'últim partit de preparació abans del començament de la Lliga.

L'equip italià ja va ser el convidat a aquest torneig el 2017 i es va proclamar vencedor en guanyar per 1-2. No obstant això, els dos equips es van enfrontar després en la Lliga de Campions de la campanya 2019-20, en una eliminatòria de la qual també va eixir vencedor l'equip de Bèrgam i que va suposar l'últim partit de competició europea jugat fins hui pels valencianistes.

Aquesta eliminatòria, la tornada de la qual es va disputar al Mestalla, va ser considerada per molts com l'entrada del coronavirus a Espanya.

Abans d'anunciar aquest duel contra l'Atalanta, el València ja havia confirmat dos amistosos més de preparació, un contra el Borussia Dortmund a Àustria (18 de juliol) i un altre en el camp de l'Stuttgart (23 de juliol).

També et pot interessar

stats