El València millora, però no en té prou per a guanyar

Les errades defensives tornen a penalitzar l'equip de Gattuso, que no passa de l'empat contra el Nottingham Forest

Mamardashvili fa una aturada
Mamardashvili fa una aturada / Twitter: @valenciacf_vale

El València ha recuperat les bones sensacions dels dos primers partits de la pretemporada, però ha tornat a mostrar la debilitat defensiva que el va fer caure estrepitosament contra l'Stuttgart. L'equip blanc-i-negre ha empatat a un gol contra el Nottingham Forest en el quart partit sota les ordes de Gennaro Gattuso.

Els de Mestalla han millorat la imatge oferida contra els alemanys i han exhibit un bon joc ofensiu. Yunus, Guedes i Soler han cuinat el gol del València, obra del valencià en una gran rematada. En la segona part, el Nottingham ha endurit el joc i ha aconseguit el gol de la igualada en el minut 83, amb una doble errada de Foulquier i Diakhaby, que ha aprofitat Brennan Johnson. El partit també ha servit perquè Hugo Duro tinguera els primers minuts aquesta temporada.

El València encara té dos partits per davant per a acabar de preparar el debut en la Lliga contra el Girona, el 14 d'agost al Mestalla. Dimecres s'enfrontarà al Castelló, en el partit del centenari dels orelluts, i dissabte rebrà l'Atalanta al Mestalla en el Trofeu Taronja.

També et pot interessar

stats