L'Stuttgart trenca la imbatibilitat del València de Gattuso

L'equip alemany ha infligit la primera derrota de la pretemporada a l'equip blanc-i-negre (5-2)

Soler es queixa després d'un colp
Soler es queixa després d'un colp / Ronald Wittek

Tornen a aparéixer els fantasmes del passat. Després de dues victòries convincents en l'inici de la pretemporada, el València ha patit un bany de realitat en el tercer amistós. L'equip de Gennaro Gattuso ha perdut 5-2 contra l'Stuttgart, en un partit en què ha oferit una imatge pobra i ha tornat a mostrar una feblesa defensiva preocupant.

L'entrenador italià ha disposat el mateix onze que en el duel contra el Borussia Dortmund, amb l'única novetat de Foulquier, que s'estrenava com a central, per Mosquera. Els alemanys s'han avançat en l'equador de la primera part, però Marcos André ha empatat poc després. L'Stuttgart ha aprofitat una errada de Mamardashvili en una passada a un company per a tornar a agafar la iniciativa just abans del descans.

Els alemanys han tardat a penes uns segons des que ha començat la represa per a ampliar l'avantatge a causa de la passivitat de la defensa valencianista, ja amb Cömert en el lloc de Foulquier. Marcos André, una de les poques notes positives del partit, ha marcat el segon gol del seu compte particular. Però ha sigut un miratge, ja que l'Stuttgart ha tornat a superar Mamardashvili en dues ocasions, amb totes les facilitats de la rereguarda de l'equip de Gattuso.

El València abandona terres suïsses amb regust amarg, després de la bona imatge oferida en els dos primers amistosos i la pèssima mostrada en el tercer. Dissabte que ve, contra el Nottingham Forest, nova revàlida per a un equip, que cada vegada sembla més evident que necessita reforços.