El València de Gattuso s'estrena amb una victòria convincent

L'equip blanc-i-negre ha guanyat 1-3 el Borussia Dortmund en el primer partit amb el tècnic italià

Guedes i Soler celebren un dels gols
Guedes i Soler celebren un dels gols / Twitter: @valenciacf

El nou València de Gennaro Gattuso ha començat la pretemporada amb bones sensacions. L'equip blanc-i-negre ha guanyat 1-3 el Borussia Dortmund, amb dos gols de Guedes i un de Marcos André, en el partit disputat a Altach (Àustria), que ha suposat l'estrena en la banqueta del tècnic italià.

Els alemanys s'han mostrat superiors en la primera part davant un València molt actiu, en què ha destacat el debutant Samu Castillejo, que sempre que intervenia creava perill. El Borussia Dortmund ha tingut diverses ocasions per a avançar-se, però el travesser i Mamardashvili ho han evitat. I a falta de cinc minuts per la descans, una bona combinació entre Castillejo i Guedes ha cabat amb gol del portugués.

En la represa, els alemanys han empatat mitjançant Reus, que ha transformat un penal comés a Bynoe-Gittens. Però poc després, Marcos André, que s'ha retirat amb alguna molèstia, ha tornat a avançar el València. Guedes ha culminat el seu gran partit amb el tercer i definitiu, un autèntic golàs amb un llançament des de fora de l'àrea que ha entrat per l'escaire.