Cavani no és suficient

El València ha perdut 1-2 contra el Mallorca després de tornar a desaprofitar un marcador favorable en la segona part

Cavani es lamenta després d'una acció errada
Cavani es lamenta després d'una acció errada / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
21 d'octubre 2022 - 18:54 Actualitzat: 22 d'octubre 2022 - 20:58

El València ha encadenat la tercera jornada sense guanyar en Lliga en caure 1-2 contra el Mallorca al Mestalla. Edinson Cavani, que ha marcat per tercer partit consecutiu, ha avançat els blanc-i-negres, però l'equip de Gennaro Gattuso ha tornat a desaprofitar un marcador favorable en la segona part.

L'equip de Gennaro Gattuso ha començat dominant el duel, amb un ritme intens i un joc vertical contra un Mallorca ben assentat en el seu camp, que es limitava a defensar-se. El primer contratemps ha arribat molt prompte, Mouctar Diakhaby s'ha retirat lesionat en els primers minuts. Tot i la superioritat valencianista, el ben cert és que a penes ha posat en perill la porteria visitant.

Les forces s'han equilibrat en la represa, però el València ha aconseguit avançar-se gràcies a un gol de Cavani que ha transformat un penal comés sobre Lino, en una de les poques contres que han pogut concretar els blanc-i-negres. L'uruguaià, que continua en estat de gràcia i encadena tres jornades marcant, ha obert el camí cap a una victòria que ja es palpava. Però el Mallorca ha trobat el premi a la seua millora amb un altre penal, en una acció poc afortunada de Nico González, just quan Gattuso l'anava a canviar. Muriqi no ha desaprofitat l'oportunitat i ha tornat a posar la igualada en el marcador. L'empat ha fet mal als locals, que, a més, han vist com un exvalencianista, Kang-in Lee, assestava l'estocada definitiva amb un gran gol.

La inesperada derrota de l'equip de Gattuso té a més conseqüències negatives per als compromisos futurs. A la lesió de Diakhaby cal sumar la baixa de Yunus, que ha vist la cinquena groga, en el partit contra el Barça de la setmana que ve. I abans del paró pel Mundial els esperen dos duels contra rivals, a priori, complicats: Reial Societat i Betis.