Al València se li continua resistint el Betis (0-3)

El València no guanya un partit des del dia 19 de març

William José marca el primer gol del Betis
William José marca el primer gol del Betis / Manuel Bruque

El València jugava aquest dimarts un partit quasi intranscendent en el campionat de Lliga que només podia servir per a pujar en la classificació alguna posició, o per a no perdre, però que ja no servia per a lluitar per altres objectius com Europa.

Els de Bordalás rebien a Mestalla el Reial Betis, a qui li devia una revenja després de la final de Copa del Rei, i que es jugava mantenir les opcions que tenia d'entrar en Champions League, una vegada ja s'ha assegurat la presència en competició europea la temporada vinent.

En la primera part s'ha vist un partit fluix, sense intensitat ni ritme per part d'un equip i l'altre. Només dues ocasions clares de Canales, del Betis, i Bryan Gil, del València, sense conseqüències.

La segona part ha sigut una altra cosa. El Betis ha començat dominant fins que en el minut 57 ha fet el primer gol gràcies a una gran jugada de Canales, que ha atret a tota la defensa i ha obert a William José. El davanter brasiler ha retallat Alderete i ha marcat per davall de les cames de Mamardashvili.

Tot i el gol, la reacció del València ha sigut molt bona. Ha encadenat grans jugades que han acabat amb les ocasions de Vázquez, Guedes o Soler. Però la defensa del conjunt andalús ha sigut més ràpida en totes les accions.

Amb el València bolcat, el Betis ha sentenciat amb dos gols en dos minuts. En el 87 Canales ha xutat a la xarxa una pilota morta en la frontal de l'àrea. En el 89, Borja Iglesias ha culminat una gran jugada col·lectiva en què la defensa valencianista no ha pogut fer res.

També et pot interessar

stats