El València dels joves continua carburant

L'equip de Rubén Baraja ha aconseguit la quarta victòria de la pretemporada en derrotar l'Alabés per 2-0

Diakhaby, en una acció del partit
Diakhaby, en una acció del partit / Twitter: @valenciacf
29 de juliol 2023 - 20:51

El nou València de Rubén Baraja, ja sense Edinson Cavani, segueix mostrant una bona imatge en la pretemporada. L'equip blanc-i-negre, que ha guanyat per 2-0 l'Alabés a la Ciutat Esportiva de Paterna, suma quatre triomfs en quatre partits.

Baraja ha introduït diversos canvis respecte al duel contra el Sankt Gallen i ha sorprés amb Diakhaby com a migcentre defensiu. L'aposta li ha eixit bé, ja que el València s'ha mostrat molt superior als bascos i Cenk Özkacar ha inaugurat el marcador en rematar de cap una assistència d'Hugo González.

En la represa, el tècnic de Valladolid ha renovat tot l'onze i Martín Tejón, a passada d'Hugo Duro, ha marcat el segon i definitiu. Aquest triomf se suma als aconseguits contra el Sankt Gallen, l'Sparatk de Trnava i el Nottingham Forest.

El pròxim que podria seguir els passo de Cavani i abandonar el club del Mestalla és Yunus Musah, que tampoc ha entrat en la convocatòria de Baraja. El seu fitxatge pel Milan sembla imminent i s'espera que es confirme en les pròximes hores.

També et pot interessar

stats