Cavani ja és història en el València CF

El jugador es desvincula del club blanc-i-negre i firma pel Boca Juniors fins al desembre del 2024

Cavani es desvincula del València

El davanter Edinson Cavani i el València CF han arribat a un acord per a rescindir el contracte de l'uruguaià, a qui li quedava un any per davant amb el club blanc-i-negre.

Cavani, que tenia una de les fitxes més altes de l'equip, deixa espai per a poder fitxar i inscriure nous jugadors. Aquest és el cas de Sergi Canós, que és un dels jugadors que més sona per a arribar al conjunt de Mestalla, o de Rafa Mir, que podria ser el seu substitut en la davantera.

L'uruguaià va arribar al València l'estiu passat com a gran estrela i amb el vistiplau de Gennaro Gattuso. Tot i que va quallar una bona primera part de la temporada, Cavani no va aconseguir mantenir l'estat de forma després del Mundial, fet que li va fer perdre la confiança de l'afició i del nou entrenador, Rubén Baraja. En tota la segona volta, no marcar cap gol.

L'uruguaià deixa el club de Mestalla després d'haver participat en 28 partits oficials i havent marcat set gols i repartit dues assistències. Ara, el seu nou destí és el Boca Juniors argentí, club pel qual ha firmat fins al desembre del 2024

També et pot interessar

stats