El València comunica a Bordalás la seua destitució

El seu substitut serà Gennaro Gattuso, que firmarà un contracte de dos temporades més una altra opcional

El València comunica a Bordalás la seua destitució

El València ha comunicat a José Bordalás que no continuarà com a entrenador del club de Mestalla. El nou director general, Sean Bai juntament amb Corona, Luis Martínez i Joey Lim s'han reunit aquest matí a les oficines del club i han decidit transmetre-li al tècnic alacantí la rescissió de contracte.

Ha sigut la primera reunió en grup de la nova cúpula directiva del València després de la trobada a Singapur, en la que Peter Lim va acomiadar també Anil Murthy com a president del València.

Encara que no és oficial, al seu substitut, Gennaro Gattuso, se l'espera a València les pròximes setmanes. El preparador italià ha firmat un contracte per a entrenar el club de Mestalla durant les pròximes dues temporades, més una condicionada als rendiments esportius.

Bordalás, l'enèsima víctima de Meriton

El tècnic alacantí va arribar en l'estiu passat amb l'objectiu de recuperar la identitat del València, després dels fracassos anteriors de Javi Gracia i Albert Celades.

El seu equip va arribar a la final de la Copa del Rei, però l'actuació en Lliga i, sobretot, els enfrontaments continuats amb Meriton, han deteriorat la relació entre Bordalás, que ha manifestat en diverses ocasions la seua intenció de continuar, i la propietat del club.

També et pot interessar

stats