Peter Lim destitueix Anil Murthy com a president del València CF

El club nomena, de manera provisional, Sean Bai com a president director general i Khojama Kalimuddin com a president

Peter Lim destitueix Anil Murthy com a president del València CF

El València CF, a través d'un comunicat, ha anunciat la destitució del seu president, Anil Murthy, al qui acusa del distanciament amb l'afició i la societat valenciana. Com podia preveure's, el viatge a Singapur de Murthy ha acabat amb el directiu fora del club.

Anil Murthy no ha aconseguit superar la polèmica dels àudios publicats per Superdeporte ni de la multitudinària manifestació que va tindre lloc l'última jornada de Lliga als voltants de l'estadi de Mestalla.

Segons afirma el comunicat del club, el consell d'administració lamenta que els últims esdeveniments hagen afectat la relació del club amb l'afició, les autoritats i la societat civil valencianes. El comunicat del València CF afirma que les converses publicades per Superdeporte són "opinions personals d'Anil Murthy i no del València CF".

Mentre el consell d'administració nomena un nou president, assumirà el càrrec de president Khojama Kalimuddin, que fins ara ocupava el càrrec de conseller no executiu. A més, Sean Bai serà el director general interí. Actualment, Bai era el director de l'Acadèmia del València CF, posició a la qual va arribar el 2018.

També et pot interessar

stats