València CF, un canvi d'imatge social, però no esportiu

El club ha canviat el rumb de les seues actuacions, però hi ha incertesa en l'aspecte esportiu

El canvi d'imatge del València CF

En els 23 dies de Sean Bai com a director general del València, el club s'ha reunit amb el president de la delegació de penyes, amb qui s'havien trencat relacions; s'ha tornat a enviar ambaixadors oficials a actes d'aficionats, ha obert les xarxes socials per interactuar amb valencianistes, als qui ha volgut tocar la fibra amb un vídeo emotiu.

Una actitud conciliadora que també s'ha traslladat a les administracions públiques. La setmana passada el València va demanar una reunió amb l'Ajuntament i la Generalitat per explicar l'enèsim projecte del Nou Mestalla. Aquesta setmana serà presentat públicament davant els mitjans de comunicació en les mateixes entranyes de l'estadi inacabat de Corts Valencianes.

Aquest serà el pas següent i, segurament no l'últim, de Sean Bai per tractar d'escenificar el canvi d'imatge de Meriton.

Ara bé, en l'aspecte esportiu, la cosa està més agra. De moment més enllà de Gattuso, l'immobilisme és total. Les futures incorporacions estan condicionades a les vendes i no s'ha fet cap moviment en el mercat d'estiu quan falten huit dies per a tancar els comptes del club.

L'única certesa és que el 30 de juny s'han de quadrar els comptes, que per a fer-ho s'han d'ingressar 30 milions nets en la caixa. I que, en a penes dues setmanes, comença la pretemporada. Tota la plantilla actual, inclosos Gayà, Soler i Guedes, estan citats el 5 de juliol en la Ciutat Esportiva. Però els jugadors que acudiran a la cita són de moment una incògnita.

També et pot interessar

stats