El València CF signa amb Legends un contracte per a l'assessorament en l'explotació del nou Mestalla

La companyia pertany al fons d'inversió Sixth Street

El València CF signa amb Legends un contracte per a l'assessorament en l'explotació del nou Mestalla

El València CF ha signat amb la multinacional Legends un contracte per a l'assessorament de l'explotació comercial del nou Mestalla. Tot i que l'estadi encara no està construït, i sembla que no ho estarà a curt o mitjà termini, el club ja es mou per a tancar una de les claus econòmiques del seu futur.

Així, segons ha pogut saber À Punt, esta empresa s'encarregaria d'assessorar el club en la gestió d'esdeveniments, restauració i experiències per a l'afició i el personal VIP una vegada s'inaugure el nou estadi a l'avinguda de les Corts Valencianes.

Legends és una empresa que pertany al fons d'inversió Sixth Street, que està especialitzada en optimitzar els recursos de recintes esportius, especialment en millorar l'experiència fan. Entre els seus serveis, també ofereix alguns com els d'assessorament, organització d'esdeveniments i de préstecs a canvi de l'explotació dels estadis.

L'empresa, tot i que només compta amb poc més de quinze anys d'experiència, ja gestiona estadis com els dels New York Yankees o dels Dallas Cowboys de la lliga nord-americana de futbol americà.

En la seua expansió cap a Europa, ha aconseguit contractes tan importants com els de l'explotació dels estadis del Tottenham, Manchester City, Manchester United o PSG; però també a Espanya, dels del Reial Madrid i el FC Barcelona.

També et pot interessar

stats