Ara en la televisió
ANIMALADES, UN MÓN BESTIAL
Roda de premsa del ple del Consell

El València Basket manté la solidesa en la Lliga ACB

L'equip taronja ha guanyat 84-79 el Manresa i continua en la part alta de la taula

Toure, en una acció del partit / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha aconseguit la cinquena victòria en sis jornades en la Lliga ACB en derrotar el Manresa a la Fonteta per 84-79. L'equip taronja s'ha refet de la derrota en l'Eurolliga contra l'Anadolu Efes i segueix els passos del Reial Madrid i el Barça en la classificació.

L'equip d'Àlex Mumbrú ha imposat un ritme molt alt des de l'inici i ha aconseguit la primera renda important del duel (11-2). Els catalans han reaccionat tímidament i s'han situat a set punts a la fi del primer període (22-15). A poc a poc, el Manresa ha anat entrant en el duel i ha aconseguit anar-se'n al descans a només tres punts del taronja (41-38).

El guió s'ha mantingut en la represa, amb el València Basket per davant en el marcador, però amb els catalans sempre a prop. De fet, s'ha arribat a l'últim quart amb un avantatge de cinc punts per als locals (63-58). Els taronja han aconseguit ampliar la renda fins als tretze punts en l'equador de l'últim acte (78-65), però el Manresa no li ha perdut mai la cara al partit i ha fet suar els de Mumbrú fins al final per a tancar el cinqué triomf en la Lliga.

Brandon Davies, amb 15 punts i 10 rebots, ha sigut el millor jugador del València Basket, un dia en què també ha destacat Kassius Robertson, autor de 16 punts.