L'Elx es complica la vida

L'equip franjaverd ha encadenat la tercera jornada sense guanyar i s'allunya a quatre punts de la zona de play-off d'ascens

Els jugadors de l'Osca celebren un dels gols
Els jugadors de l'Osca celebren un dels gols / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
12 de maig 2024 - 15:26 Actualitzat: 12 de maig 2024 - 23:27

L'Elx s'ha complicat un poc més les opcions de jugar el play-off d'ascens a Primera Divisió, després de perdre 0-3 contra l'Osca al Martínez Valero. La segona derrota seguida deixa els franjaverds a tres punts del sext lloc, que realment en són quatre, perquè tenen el goal-average particular perdut contra el Racing de Santander i l'Oviedo.

Els de Sebastián Beccacece tenien un dia propici per a acostar-se a la zona de play-off d'ascens a Primera Divisió. Rebien al Martínez Valero, l'Osca, que encadenava quatre derrotes seguides i es jugava la permanència. Però no ho han aprofitat. Els nervis s'han apoderat dels il·licitans, que no han sigut capaços d'imposar el seu joc i s'han vist impotents contra un equip aragonés molt efectiu. Balboa i Hashimota han fet emmudir el Martínez Valero amb dos gols en la primera part.

I en la represa, tampoc no hi ha hagut reacció franjaverda. L'Elx, sense idees, ha buscat el gol amb més cor que cap i ha acabat rebent el tercer a deu minuts pel final, obra de Javi Mier. L'afició ha acomiadat l'equip amb xiulits, després de sumar només un dels nou últims punts en joc. L'ascens s'escapa i no queda marge d'error. Caldrà sumar els nous punts que queden i esperar alguna entropessada dels rivals per a obrar el miracle de quedar entre els sis primers classificats.

També et pot interessar

stats