Europa s'allunya de Mestalla

El València encadena quatre jornades sense guanyar després d'empatar 0-0 contra el Rayo Vallecano

Canós es lamenta després d'una acció errada
Canós es lamenta després d'una acció errada / Efe
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
12 de maig 2024 - 12:50 Actualitzat: 12 de maig 2024 - 22:33

El València ha fet un pas arrere en les aspiracions de jugar una competició europea la temporada que ve, després de no passar de l'empat a zero contra el Rayo Vallecano a Mestalla. El quart partit seguit sense guanyar complica molt la possibilitat dels blanc-i-negres de quedar entre els set primers classificats de la Lliga.

L'equip de Rubén Baraja ha començat millor el partit, però a poc a poc, els madrilenys, que encara no estan salvats després de la victòria del Cadis, s'han anat despertant. De fet, la millor ocasió de la primera part ha sigut per als visitants, en peus de Camello. Però el de sempre, Giorgi Mamardashvili, ha evitat mals majors.

El guió no ha canviat massa en la represa i Baraja s'ha vist obligat a fer canvis a la recerca d'una reacció. L'entrada de Roman Iaremtxuk li ha donat un altre aire a l'equip. I, de fet, l'ucraïnés ha tingut l'ocasió més clara del duel, però no ha arribat a rematar entre els tres pals després d'una gran acció de Thierry. Tot i la millora, el València ha tornat a necessitar al seu heroi particular, Mamardashvili, per a no acabar perdent el partit.

Matemàticament, encara és possible arribar a Europa, però a penes queda marge d'errada. Tot passa per sumar els nou punts que queden, començant per dijous a Anoeta, i esperar alguna entropessada dels bascos i del Betis.

També et pot interessar

stats