L'Alcoià i l'Intercity continuaran en Primera RFEF

Els dos equips han aconseguit la permanència quan falten dos jornades perquè concloga la Lliga

Els jugadors de l'Alcoià i l'Intercity celebren un gol
Els jugadors de l'Alcoià i l'Intercity celebren un gol / Twitter: @CD_Alcoyano i @CFIntercity

La temporada que ve hi haurà un mínim de tres equips valencians en Primera Federació, la tercera categoria del futbol espanyol. L'Alcoià i l'Intercity han certificat la permanència quan falten dos jornades perquè concloga la Lliga i a estos dos clubs se'ls sumarà l'Hèrcules, campió del grup tercer de Segona RFEF.

Els d'Alcoi han aconseguit salvar-se amb una victòria per 3-1 a El Collao contra el Ceuta. Els gols de l'equip de Vicente Parras els han marcat Agüero, José Lara i Primi. Per contra, l'Intercity ha hagut d'esperar altres resultats per a confirmar la permanència, després de perdre 3-0 contra el Mèrida. Però la derrota del Linares contra l'Atlètic Balears també ha servit per a continuar un any més en Primera RFEF.

Derrota del Castelló

L'equip que no estarà en la tercera categoria del futbol estatal és el Castelló, que ja ha segellat l'ascens a Segona Divisió. L'equip alb-i-negre no ha pogut brindar una victòria a l'afició, en el primer partit a Castàlia després de proclamar-se campió del grup segon de Primera RFEF. Els de Dick Schreuder han perdut 1-3 contra l'Eivissa en un partit marcat per l'expulsió de Borja Granero, encara en la primera part. Raúl Sánchez ha avançat els locals, però els illencs han aprofitat la superioritat numèrica per a capgirar el marcador.

L'Oriola vol ser el quart

La xifra d'equips valencians en Primera RFEF encara podria créixer, ja que l'Oriola està disputant el play-off d'ascens a la tercera categoria estatal. L'equip del Baix Segura necessita guanyar dos eliminatòries per a pujar. La primera, la de semifinals, comença este diumenge a Los Arcos contra el Badalona Futur.

També et pot interessar

stats