El València agafa aire (1-3)

L'equip blanc-i-negre s'escapa de la zona de descens després d'aconseguir la primera victòria de l'any

Les jugadores del València celebren un dels gols
Les jugadores del València celebren un dels gols / La Liga

El València ha recuperat el somriure dos mesos després. L'equip blanc-i-negre, que ha derrotat l'Sporting de Huelva per 1-3, s'ha retrobat amb la victòria sis jornades després. El triomf contra el cuer permet a les jugadores de Jesús Oliva allunyar-se a sis punts de la zona de descens.

Un doblet d'Anira Marcos i un gol de Jimena López han plasmat la superioritat valencianista contra un rival que només ha sigut capaç de sumar quatre punts en díhuit jornades. El gol de les andaluses només ha servit per a maquillar el resultat, ja que el triomf visitant no s'ha escapat.

El Vila-real, en ratxa

El Vila-real ha sumat un bon punt en la visita de la Reial Societat a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. L'equip groguet ha empatat 1-1 contra les basques, gràcies a un gol de Lucía Gómez en la represa, que ha igualat la diana inicial visitant.

Amb aquest resultat, l'equip de Sara Monforte suma deu dels dotze últims punts en joc i deixa la zona de descens a una distància de set punts.

El Llevant no passa de l'empat

Després de fer història amb l'empat al Johan Cruyff, el Llevant no ha sigut capaç de passar de l'empat en la visita a un dels últims classificats de la Lliga F, l'Eibar (0-0). L'equip granota es queda en tercer lloc, amb 39, punts, i podria veure retallat el seu avantatge respecte al quart classificat.