El Vila-real, eliminat de la Copa del Rei

L'equip de Marcelino ha caigut en la tanda de penals d'una eliminatòria que s'ha représ aquest dilluns després de l'errada elèctrica d'anit

Manu Trigueros ha sigut l'única novetat de Marcelino en la represa del partit
Manu Trigueros ha sigut l'única novetat de Marcelino en la represa del partit / Vila-real CF
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
08 de gener 2024 - 17:36 Actualitzat: 08 de gener 2024 - 17:40

L'Unionistas, entrenat pel valencià Dani Ponz, ha eliminat el Vila-real de la Copa del Rei. L'eliminatòria de setzens de final s'ha représ aquest dilluns després que ahir una errada elèctrica al camp Reina Sofía de Salamanca impedira que s'acabara per falta de llum.

El partit es va jugar aquest diumenge amb normalitat fins al minut 90, però l'empat a un gol que reflectia el marcador quan es va complir el temps reglamentari va obligar a jugar una pròrroga per a decidir l'equip guanyador. I quan els dos equips es disposaven a començar el temps extra, el duel no es va poder reprendre per falta de llum.

L'equip groguet no estava fent un bon partit, però va aconseguir avançar-se en el marcador en el minut 82, gràcies a un golàs d'Ilias. Però l'alegria va durar ben poc, ja que poc després, Planas va fer la igualada en transformar un penal molt polèmic.

En el temps extra, disputat un dia després en el mateix escenari i amb llum natural, cap dels dos equips ha pogut marcar. L'equip de Marcelino s'ha avançat en una treta de falta que ha acabat al pal després de tocar-la el porter de l'equip de Salamanca. Els locals també han pogut marcar en una acció que ha tret Lekovic sobre la línia de gol.

Amb empat a un en el marcador, l'eliminatòria s'ha decidit als penals. Encara que Pepe Reina ha parat un dels llançaments, els groguets Alberto Moreno i Kiko Femenía, que han entrat en la pròrroga al camp, han llançat fora els seus penals.

L'Unionistas serà l'únic equip de la Primera RFEF que estarà present en el sorteig d'emparellaments dels huitens de final, que ha hagut d'endarrerir-se per la disputa del partit al Reina Sofía de Salamanca. 

També et pot interessar

stats