Un València ple de baixes juga aquesta nit els huitens de la Champions

S’enfronta a San Siro contra l’Atalanta amb la il·lusió de poder traure un resultat positiu que li faça somiar en quarts.

La plantilla del València arriba a Milà
La plantilla del València arriba a Milà

El València torna a disputar aquest dimecres a la nit una eliminatòria de huitens de final de la Champions set anys més tard. Des de la temporada 2012-2013, cada vegada que el conjunt valencianista ha jugat en la màxima competició continental ha naufragat.

La cita amb la història d’aquesta nit es juga a Milà, a l’estadi de San Siro, un escenari on el valencianisme va viure tal volta la nit més negra de la seua història, en perdre la final de la Champions contra el Bayern Munic en la tanda de penals.

Celades arriba a aquest partit amb nombroses baixes: fins a huit lesionats es perdran el compromís. Rodrigo i Coquelin no han viatjat, a l’igual que Lee Kang-in que es retirava dimarts a Paterna en començar la sessió amb molèsties per un colp al genoll.

El maldecap de l’entrenador valencianista està a l’eix de la defensa, ja que no pot comptar amb els dos centrals titulars com ara Garay i Paulista. Mangala i Diakhaby, que pràcticament no han jugat junts en tota la temporada, hauran de ser els futbolistes que manen a la defensa.

L’Atalanta, una màquina de fer gols

Amb una defensa en quadre, el València haurà d’intentar parar, l’Atalanta. L’equip italià és debutant en la Champions, però ha passat la fase de grups i en la Lliga italiana destaca pels seus registres golejadors, 63 aquesta temporada. Gasperini té tots els jugadors disponibles per al partit de hui.

També et pot interessar

stats