Un Castelló en ratxa presenta candidatura a l'ascens

L'equip alb-i-negre ha guanyat per 2-1 l'únic invicte fins ara en el grup segon de Primera RFEF, l'Atlètic Balears, i s'acosta als primers llocs de la classificació

Cubillas celebra el gol amb els companys
Cubillas celebra el gol amb els companys / Twitter: @cdcastellon

El Castelló de Sergi Escobar comença a carburar. Després d'un inici complicat en el grup segon de la nova Primera RFEF, amb només tres punts en els quatre primers partits, els alb-i-negres enllacen sis jornades sense perdre, en guanyar al Castàlia l'invicte Atlètic Balears per 2-1. Així, el Castelló s'acosta als llocs que donen accés al play-off d'ascens a Segona Divisió.

El capità, David Cubillas, ha avançat el Castelló en l'equador d'una primera part molt disputada, en què els locals han sigut més efectius que el rival. Ja en la represa, Mario Barco ha ampliat l'avantatge alb-i-negre, però poc després el conjunt balear ha retallat distàncies, amb 20 minuts encara per davant. Així i tot, l'equip de sergi Escobar no s'ha posat nerviós i ha sabut assegurar un triomf que el rellança en les aspiracions d'ascens.

Els alb-i-negres ara són setens, amb els mateixos punts que el cinqué classificat, i se situen a només dos punts del segon, precisament l'Atlètic Balears. A més, aprofiten la primera derrota del Vila-real B, per a retallar distàncies amb el lideratge, un lloc que dona l'ascens directe.

L'Alcoià continua sumant

L'Alcoià ha encadenat la quarta jornada sense perdre, després d'empatar 0-0 a El Collao contra l'Algesires. L'equip de Vicente Parras suma així el tercer empat en els últims quatre partits i es manté en la part mitjana de la classificació del grup segon de Primera RFEF.

El test d'aquesta setmana era complicat, ja que l'Algesires, un dels equips que ocupa plaça de play-off d'ascens a Segona, només ha patit una derrota en deu jornades. Tot i això, l'Alcoià ha completat un partit molt seriós i fins i tot s'ha pogut endur els tres punts amb un poc més de sort. Pablo Carbonell, ja en el temps afegit, ha enviat un llançament al travesser, que podria haver significat la victòria.