El Vila-real B perd la imbatibilitat

El filial groguet ha perdut el primer partit de la temporada en Primera RFEF en la visita al Reial Madrid Castella (2-1)

Leal tracta de robar-li la pilota a un jugador del Reial Madrid Castilla
Leal tracta de robar-li la pilota a un jugador del Reial Madrid Castella / Twitter: @lafabricacrm

Han hagut de passar deu jornades perquè el Vila-real B de Miguel Álvarez perda la condició d'invicte en el grup segon de Primera RFEF. El filial groguet ha perdut contra el Reial Madrid Castella 2-1 en la visita a l'Alfredo Di Stéfano, però continuarà una setmana més com a líder destacat.

El partit ha començat molt bé per als interessos groguets, ja que Tasende ha avançat el Vila-real B al cap de quatre minuts de joc. Però el filial del Reial Madrid s'hi ha sobreposat i ha aconseguit donar-li la volta al marcador abans del descans amb dos gols de Peter.

En la represa, l'equip de Miguel Álvarez ha intentat salvar almenys un punt, però la falta d'encert de cara a porteria l'ha penalitzat i ha patit la primera derrota de la temporada. La setmana que ve el Vila-real B rebrà l'Alcoià en el primer derbi valencià de Primera RFEF.