Tres equips de Segona Regional continuen vius en La Nostra Copa

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha fet públics els enfrontaments de la ronda prèvia als setzens de final

Quadre de la cinquena ronda de La Nostra Copa
Quadre de la cinquena ronda de La Nostra Copa / Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana

Deutsche Schüle València FC, Daimús CF i CF Sporting Albatera continuen amb vida en la segona edició de La Nostra Copa, una competició en què equips modestos de la Comunitat Valenciana tenen l'oportunitat de participar en la Copa del Rei de la següent temporada.

Els tres conjunts de Segona Regional són els únics supervivents de la competició que hi han pres des de la primera ronda i s'enfrontaran a un equip de la Lliga À Punt Preferent.

En la pròxima ronda de setzens de final ja entraran en joc els dos equips exempts per la seua classificació l'any anterior en la Lliga À Punt Preferent (Crevillent Esportiu i la UE la Vall d'Uixó), així com dos repescats d'entre els eliminats en aquesta ronda de 1/32 de final.

Una competició d'èxit

La Nostra Copa s'ha convertit en una de les principals atraccions del futbol més modest en la Comunitat Valenciana. Tots els equips de la Comunitat Valenciana tenen l'opció de guanyar-la amb el gran premi gros en l'horitzó de ser el conjunt que represente al nostre futbol en el torneig del KO.

El CE l'Alcora, primer i actual campió d'aquesta competició, va disputar la fase prèvia de la Copa del Rei el 18 d'octubre contra el Ceuta 6 de juny en aquella ciutat i, després de véncer 0-3, va rebre tot un Primera Divisió com l'Elx CF en una festa espectacular per a tota la localitat.

També et pot interessar

stats