Alcora - Elx i Alzira - Athletic Club en la primera ronda de la Copa del Rei

El València no participarà fins a la tercera ronda per estar classificat per a disputar la Supercopa d'Espanya

L'Alcora i l'Alzira celebrant la seua classificació per a la Copa del Rei
L'Alcora i l'Alzira celebren la seua classificació per a la Copa del Rei

Els deu equips valencians que participen en la Copa del Rei, a excepció del València que no jugarà les dues primeres rondes per a disputar la Supercopa, ja coneixen els rivals en la primera ronda del torneig. En total han sigut dos equips de Primera Divisió (Vila-real i Elx), un de Segona Divisió (Llevant), tres de Primera RFEF (Intercity, Eldenc i La Nucia), tres de Segona RFEF (Atlètic Saguntí, Hèrcules i Alzira que està classificat per ser semifinalista de la Copa RFEF) i un de la Lliga À Punt Preferent (CE Alcora).

Uns partits que es disputaran el cap de setmana del 12 i 13 de novembre, just abans del Mundial i que permetran que els equips més modests siguen visitats per equips de Primera Divisió.

De fet, un dels més modests dels 110 equips que hi participen és el CE Alcora de la Lliga À Punt Preferent. Els de l'Alcalatén, que arriben després de guanyar la Copa Nostra la temporada passada, jugaran contra l'Elx de Primera Divisió en el duel autonòmic.

També l'Alzira, de Segona RFEF, però semifinalista i ara finalista de la Copa RFEF, tenia l'oportunitat de jugar contra un Primera Divisió. En el seu cas serà contra l'Athletic Club.

Així, els emparellaments han quedat de la següent forma:

CE Alcora - Elx CF

CD Santa Amalia - Vila-real CF

EU Alzira - Athletic Club

UE Olot - Llevant UE

Coruxo FC - Eldenc

Atlètic Saguntí - SD Amorebieta

Club Atlético Cirbonero - Intercity CF

Hèrcules CF - La Nucia

També et pot interessar

stats