De Torino a Mestalla presenta dos requeriments perquè es resolga l'ATE

La plataforma assegura que s'ha fet un pas important per a recuperar el València

Federico Sagreras y Juan Martín Queralt, en una imatge d'arxiu

De Torino a Mestalla continua el camí d’oposició als gestors actuals del València amb l'objectiu de recuperar el club per als valencianistes. La plataforma ha presentat tres requeriments a les autoritats valencianes: dos perquè es resolga l'ATE i un altre que demana l'expedient de la venda d'accions a Meriton el 2014.

L'ATE (actuació territorial estratègica) és un acord del València CF amb la Generalitat en què s'estableixen les dates en què s'han de vendre les parcel·les de l'actual Mestalla i el trasllat al Nou Mestalla. Quan falta d’un mes perquè caduque, el club no ha presentat cap pla a alternatiu a les autoritats.

La plataforma ha visitat en primer lloc l’Ajuntament de València i la Conselleria d’Obres Públiques per a exigir la resolució de l’ATE. De Torino a Mestalla també ha demanat a la Conselleria de Justícia l'expedient de compravenda d'accions entre la Fundació del València i Meriton.

El president de la plataforma, Juan Martín Queralt, ha assegurat que amb la presentació dels requeriments s'ha fet un pas important per a recuperar el València: “Volem que el club continue sent el que sempre va ser, una part important de la comunitat i que s'endinse en les arrels d'una part molt important de la societat valenciana”.

Queralt ha explicat que han tingut molta paciència i que sempre han volgut resoldre les coses de manera pacifica, però ha matisat que “si al final no hi ha més remei" hauran de "començar totes les accions que siguen procedents”. Sobre la possibilitat de mantindre una reunió amb el president del València, Anil Murthy, ha assenyalat que acceptarà tot el que siga necessari per a aconseguir l'objectiu i que si algú vol parlar amb ells, ho farà.

El president de la plataforma també ha assegurat que té confiança absoluta que les institucions públiques estaran amb el valencianisme.

També et pot interessar

stats