De Torino a Mestalla demanarà l'execució subsidiària del nou Mestalla

En el programa 'A la ventura' d'À Punt Mèdia, l'advocat de la plataforma Pablo Delgado va explicar què demanaran dilluns a l'administració.

14.05.2021 | A la Ventura Valencia

La crisi del València CF, a debat en A la Ventura. Els periodistes esportius Paco Lloret i Inma Lidón; l'exdirector de màrqueting del club, Damià Vidagany; l'advocat de De Torino a Mestalla, Pablo Delgado, i José Antonio Pérez, de Llibertat VCF, van intervindre anit en el programa d'À Punt Mèdia per a parlar sobre l'actualitat del València. El seu president, Anil Murthy, va ser convidat, però va refusar la invitació perquè, segons el club, "està centrat en els fets i no està per a debats".

Dilluns De Torino a Mestalla es reunirà amb Arcadi España, conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat. Delgado, advocat de la plataforma, ha explicat què exposaran en la reunió. Segons ell, "les administracions s'han confós no perseguint el compliment de la construcció del poliesportiu, de l'estadi i d'un hotel". Per això, dilluns demanaran a España la caducitat de l'ATE o l'execució subsidiària, un procés en què l'administració demana diners a València per a acabar els projectes urbanístics.

En un altre objectiu està Llibertat VCF, que pretén reunir el 5% de l'accionariat del club per a fiscalitzar millor la gestió de Meriton. Segons José Antonio Pérez, "recuperar el València per als valencianistes és un procés complex però realista".

I també es va parlar sobre l'opció de la venda del club. El subdirector d'Esports d'À Punt Mèdia, Ricard Cobo, va explicar els últims rumors sobre un possible comprador. El diari l'Équipe va anunciar que l'expropietari del Lilla, d'origen gallec, estaria interessat a comprar el club a Lim.

També et pot interessar

stats