Arcadi España es reunirá amb De Torino a Mestalla

En cas que l'Administració no es mostre ferma, l'oposició a Meriton presentarà una demanda per incompliment de l'obligació de controlar l'execució de l'ATE.

El nou Mestalla serà el tema central de la reunió entre Arcadi España i Juan Martín Queralt
El nou Mestalla serà el tema central de la reunió entre Arcadi España i Juan Martín Queralt

Juan Martín Queralt, cara visible de la plataforma opositora a Meriton, De Torino a Mestalla, es veurà les cares el pròxim dilluns amb el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Arcadi España.

Un mes després que el València presentara la documentació de 9 fulls, la conselleria encara no s'ha pronunciat i l'oposició a Peter Lim vol saber si l'Administració concedirà o no la pròrroga que demana Meriton.

La postura de De Torino a Mestalla és clara al respecte. Tot i la pròrroga legal per la pandèmia fins el mes d’agost, considera que l'ATE del nou Mestalla ja ha caducat i continuarà amb la judicialització del cas.

De fet, si, des del seu punt de vista, es prenen decisions que no s'ajusten a la normativa vigent, presentarà una demanda contra l'Ajuntament i la Conselleria per incompliment de la seua obligació de controlar l'execució de l'ATE.

També et pot interessar

stats