Arcadi España: "Necessitem garanties que permeten redreçar la credibilitat que ha perdut la propietat del València CF"

Arcadi España, durant l'entrevista en 'Les Notícies del Matí' / À Punt

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha negat l'existència de nova documentació del València, com va anunciar el president de les Corts, Enric Morena, i ha assenyalat que "hi ha una pèrdua de credibilitat de la societat valenciana sobre la propietat del València CF i aquesta ha de fer un pas avant".

"Necessitem documentació que permeta redreçar la credibilitat perduda per la propietat del València", ha assenyalat España en el programa Les notícies del matí d'À Punt, qui ha confirmat la pròrroga de tres mesos de l'ATE de Mestalla, a causa de l'estat d'alarma. D'aquesta manera, el nou termini per al compliment serà el 15 d'agost de 2021. "De tota manera, dubte que el que no s'ha fet en tres anys es faça en tres mesos", ha dit el conseller.

Respecte a l'única documentació presentada fins ara, el cap de Política Territorial ha explicat que "la Generalitat l'està analitzant tècnicament i fa la sensació que és una declaració d'intencions i no de fets". "Necessitem concrecions i garanties que permeten redreçar la credibilitat que ha perdut la propietat del València", ha reiterat.

A més, Arcadi España ha explicat que "hi ha dues administracions, com són la Generalitat i l'Ajuntament de València, que han de fer un seguiment i el control de l'ATE, i el meu departament rebrà els informes i hi prendrà una decisió". I ha indicat que, en cas que no es complisca el termini, "la llei estableix la caducitat de l’ATE i la reversió de la situació a la data en què es va aprovar".

També et pot interessar

stats