El Vila-real B deixa escapar el triomf a Tenerife (1-1)

El filial groguet, que ha jugat més de 70 minuts amb un home menys, ha vist que li empataven en temps afegit

Carlo Adriano, en una acció del partit
Carlo Adriano, en una acció del partit / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
31 de març 2023 - 19:30 Actualitzat: 01 d'abril 2023 - 20:48

El Vila-real B ha fet un passet més cap a la permanència en Segona Divisió en sumar un punt en la visita al Tenerife a l'Heliodoro Rodríguez López. Tot i jugar amb un home menys des del minut 19 per l'expulsió de Collado, el filial groguet se'n va amb la sensació d'haver deixat escapar dos punts, ja que l'empat ha arribat en el temps afegit. 

El partit ha començat molt travat, amb interrupcions constants per les faltes i el joc dur de l'equip local. Tanmateix, la primera targeta l'ha vista un jugador del Vila-real B. L'àrbitre ha expulsat Diego Collado en el minut 19 per una entrada dura, però que s'hauria pogut resoldre amb una groga. Tot i jugar amb inferioritat, l'equip de Miguel Álvarez no ha patit en defensa i, fins i tot, ha tingut alguna ocasió per a marcar.

De fet, només començar la represa, Tasende ha avançat els groguets en culminar una contra. El Vila-real B ha pogut fins i tot ampliar l'avantatge, però ha perdonat en més d'una ocasió i ha acabat patint amb l'espenta local. I quan ja semblava que el triomf estava al sac i ben lligat, ha arribat una acció desafortunada que ha suposat l'empat. A Íker Álvarez se li ha escapat una pilota i Enric Gallego ha aprofitat l'errada per a empatar.

Tot i el mal regust de boca final, el Vila-real B es manté a la zona tranquil·la de la taula i ja suma 46 punts, a només quatre dels 50, la xifra teòrica que donaria la permanència. Divendres que ve contra el Màlaga es pot fer un pas ja quasi definitiu per a assolir l'objectiu.

També et pot interessar

stats