Tebas: "Hem encarregat un peritatge de lectura de llavis per a saber què diu Cala"

El president de la Lliga anuncia que aquest dijous o demà divendres hi haurà més notícies sobre el cas Diakhaby.

Tebas parla sobre el cas Diakhaby / Twitter: @javigomezch

El president de la Lliga Professional de Futbol, Javier Tebas, en eixir dels jutjats de Fuenlabrada aquest dijous, ha declarat que confia que el treball dels pèrits ajude a resoldre la situació del futbolista Diakhaby. El responsable de la Lliga ha anunciat que han encarregat "un peritatge de lectura de llavis per a saber què diu Cala". Per aquesta raó, Tebas estima que "al llarg de hui o de demà hi haurà més notícies del tema Diakhaby".

A més, Tebas afegia que l'àudio, "d'un minut i trenta segons després de quan es produeix l'incident, el que diu l'expressió té accent sud-americà, per tant, no és Cala". "Hem treballat molt tot açò i pareix ser que algú li està dient a un grup, als jugadors o a l'àrbitre l'expressió que es diu que s'ha dit, però aquesta expressió no és de Cala", ha aclarit.

Així mateix, Tebas ha indicat que la Lliga ha encarregat una "neteja" de totes les gravacions que es poden escoltar i posteriorment un peritatge de lectura de llavis, perquè jo crec que quan "Cala es gira, alguna cosa diu".

Aquest dimecres a la nit, el defensa francés del València ha compartit un tuit en el qual afirmava, al·ludint a la Lliga: "callar és ser còmplice".

També et pot interessar

stats