Taules en el derbi entre el Vila-real i el València (1-1)

El Llevant ha perdut 2-1 contra el líder, el Barça, però ha oferit una gran imatge

Dues jugadores es disputen una pilota
Dues jugadores es disputen una pilota / La Liga

El primer derbi de la temporada entre equips valencians en la Lliga F ha acabat en taules. El Vila-real i el València han empatat a un gol en el partit disputat a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza.

Les blanc-i-negres s'han avançat en l'equador de la primera part amb un gol d'Anita Marcos i se n'han anat al descans amb aquest avantatge mínim, tot i que ha tingut ocasions per a fer algun gol més.

El Vila-real ha millorat en la represa i ja ha posat a prova Enith abans del gol de l'empat. Sheila Guijarro ha culminat un contraatac per a fer l'1-1. Els dos equips han tingut ocasions per a guanyar, però el marcador ja no s'ha mogut.

El Llevant incomoda el totpoderós Barça

Després de sumar un punt contra el Reial Madrid, el Llevant ha tornat a oferir una gran imatge contra el gran favorit al títol, el Barcelona. L'equip granota ha perdut 2-1 contra les catalanes, però fins i tot ha tingut opcions d'empatar el duel.

El Barça s'ha avançat amb dos gols d'Engen i Aitana en la primera part, però Alba Redondo ha donat esperances a les granotes amb el 2-1 poc abans del descans. En la represa, les catalanes han tingut diverses opcions per a sentenciar el triomf, però no han estat encertades i han acabat patint contra un Llevant que ha buscat l'empat fins al final.