El Llevant planta cara al Reial Madrid (2-2)

El València ha empatat 1-1 contra el Llevant les Planes i el Vila-real ha perdut 2-0 contra el Granadilla Tenerife

Mayra Ramírez celebra un dels gols

La sisena jornada de la Primera Divisió femenina de futbol no ha deixat cap victòria valenciana. El València no ha pogut passar de l'empat contra el Llevant les Planes (1-1), el Vila-real ha caigut 2-0 contra el Granadilla Tenerife i el Llevant ha empatat 2-2 contra el Reial Madrid. Les granotes han aconseguit un empat molt valuós contra un equip que aquesta temporada està jugan la Women's Champions League.

El Llevant ha plantat cara a un equip que fins ara compta els partits per victòria i fins i tot ha tingut opcions de guanyar el partit. Les madrilenyes s'han avançat en la primera part amb un gol de Teresa, però l'equip de José Luis Sánchez Vera ha capgirat el marcador en la segona part, en a penes huit minuts. Alba Redondo i Mayra Ramírez han fet esclatar l'afició del Ciutat de València amb el 2-1. Nahikari ha tornat a empatar el duel en el minut 73 i, tot i que els dos equips han continuat buscant el gol, el resultat ja no s'ha mogut.

El Llevant continua invicte, amb tres triomfs i dos empats, i es manté segon en la classificació, amb un punt més que el Reial Madrid, que té un partit menys.

El València no passa de l'empat

El València no ha pogut sumar la tercera victòria de la temporada tot i mostrar-se molt superior al Llevant les Planes en el partit disputat a l'Antonio Puchades. De fet, la millor jugadora del partit ha sigut Doris Bacic, la portera de l'equip català, que ha fet aturades de tots els colors. Només Berta Pujadas ha sigut capaç de batre-la, ja en els instants finals del partit. I, només tres minuts després i en el primer llançament a porteria de les visitants, ha arribat el definitiu empat a un. L'equip d'Andrea Esteban es queda en la part mitja de la taula, amb huit punts.

El Vila-real perd a Tenerife

El Vila-real no li ha pogut brindar una victòria a José Manuel Llaneza, que va faltar dijous, en la visita a Tenerife. L'equip de Sara Monforte ha patit la segona derrota seguida en perdre 2-0 contra el Granadilla.

El partit no ha començat gens bé per a les groguetes, que han encaixat un gol en el quart minut de joc. Les insulars han ampliat l'avantatge en l'equador de la represa i ja no hi ha hagut reacció del Vila-real, que, amb només tres punts, es queda en la zona baixa de la classificació.