El TAD proposa la inhabilitació de Pedro Rocha durant sis anys

El Tribunal Administratiu de l'Esport considera que l'actual president de l'RFEF va cometre faltes molt greus quan presidia la comissió gestora

Pedro Rocha, en una imatge d'arxiu
Pedro Rocha, en una imatge d'arxiu / Diego Radamés (Europa Press)

El Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) ha dictat una proposta de resolució que inhabilita el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Pedro Rocha, per sis anys per a ocupar càrrecs en qualsevol federació esportiva. L'organisme considera que va cometre faltes molt greus durant el període en què va presidir la comissió gestora, després de la marxa de Luis Rubiales.

Entre els fets referits, es troben la destitució de l'exsecretari general de l'RFEF, Andreu Camps; la rescissió del contracte amb el despatx d'advocats de Tomás González Cueto, assessor jurídic de Rubiales durant el seu mandat; i la personació de l'RFEF com a acusació particular en el jutjat de primera instància i instrucció número 4 de Majadahonda. El TAD proposa dos anys d'inhabilitació per cada un d'estos tres fets.

El TAD concedeix a Rocha un termini de deu dies per a procedir a l'examen de l'expedient, formular al·legacions i presentar documents i informacions que s'estimen pertinents. El dictamen arriba just després del partit entre Espanya i Itàlia de l'Eurocopa, en què Rocha va estar a la llotja al costat del rei Felip VI.

També et pot interessar

stats