Què suposa la classificació per a la Conference League per al Vila-real?

El submarí ingressarà 10 milions més pel resultat en la Lliga i per entrar en Europa

Què suposa per al Vila-real jugar la Conference League

El passaport s'utilitzarà en aquesta ocasió per a la Conference League. La tercera competició europea era també la tercera opció d'Emery, però l'equip es dona per satisfet per no perdre el pols europeu. Els groguets tornaran a competir a Europa per dihuitena vegada en la seua història i, a més, la Conference també reportarà un bon pessic econòmic per al submarí. 

Al Camp Nou es va abaixar el teló d'una temporada històrica per als groguets amb una victòria que té premi. Un objectiu aconseguit, encara que a mitges. 

El desig era arribar a la final de la Champions, el repte, classificar-se per a l'Europa League. Però el submarí es conforma amb la tercera opció.

Allà es podria veure les cares amb equips de nivell mundial com el West Ham anglés, la Fiorentina italiana, el Colònia alemany o el Young Boys suís.

Equips històrics i importants que no desmereixen la competició. I més tenint en compte els deu milions que ingressarà el club. Cinc i mig per la diferència entre el sèptim i el huité classificat en la lliga, i quatre i mig més per entrar en la Conference. Aquestes xifres podrien continuar incrementant-se si el Vila-real passa a huitens de final, amb un premi de 600.000 euros. També cada victòria reportarà al club mig milió d'euros, i l'empat 166.000. Premis que donen un plus de motivació per a l'any que ve.

També et pot interessar

stats