El submarí encalla a Osca (0-0)

El Vila-real no aconsegeuix perforar la porteria rival en un partit poc vistós, sense ocasions i espés al mig del camp.

Jugadors dels dos equips disputen un baló per alt
Jugadors dels dos equips disputen un baló per alt / Javier Blasco (Efe).

El Vila-real ha empatat a zero contra l’Osca, el cuer de la categoria, en la seua visita a El Alcoraz. El partit ha estat marcat per un joc amb molt poques ocasions clares de gol i la solidesa defensiva d'ambdós equips.

Tant l’Osca de Pacheta com el Vila-real d’Emery han eixit sobre el terreny de joc amb un sistema defensiu, amb tres centrals i dos carrilers. L’Osca ha començat amb una pressió alta amb què intentava dificultar l’eixida de baló dels groguets i amb un replegament ràpid cap arrere. El Vila-real ha rondat molt sovint l`àrea rival però sense perill. Les jugades més destacades de la primera part han sigut un xut de tisora de Maffeo per part de l’Osca que se n’ha anat alt i un llançament de Parejo que també ha acabat per damunt del travesser. Una espectacular rabona de Bacca que s’ha estavellat en el pal esquerre de la porteria d’Álvaro Fernández ha sigut la jugada més vistosa, tot i que ha sigut invalidada pel col·legiat en xiular fora de joc del davanter colombià.

En els primers cinc minuts de la segona part s'endevinava un canvi de dinàmica en el duel. Fruit de la pressió alta del conjunt local han aconseguit armar dos jugades amb sensació de perill. Tot seguit, Moi Gómez, en una transició d’atac per la banda esquerra ha disparat des del punt de penal, però Álvaro Fernández ha resolt l'acció molt bé rebutjant el baló a córner.

El canvi observat al principi de la represa ha sigut un miratge. Un Osca molt ben posicionat ha evitat que el submarí trobara espais. Llevat d’una diagonal feta per Yeremi Pino, acabat d’entrar des de la banqueta, que ha acabat desviada i un xut de Parejo de falta directa a les mans del porter, no hi ha hagut oportunitats reals de fer mal a l’equip aragonés. Minuts abans del xiulit final, Fer Niño, en una jugada embolicada dins de l’àrea, no ha pogut definir el llançament.

Poques llums hui en un Vila-real amb un nou dibuix, potser per les múltiples baixes, que tret d'aconseguir que no li feren ocasions, no li ha servit per a batre l’últim classificat.

També et pot interessar

stats