Stanway elimina Espanya en la pròrroga

Les de Jorge Vilda van fer el millor partit de la competició

Stanway celebra el gol que classifica Anglaterra davant Espanya
Stanway celebra el gol que classifica Anglaterra per davant d'Espanya / Vincent Mignott (Efe)

La selecció espanyola femenina de futbol ha caigut eliminada en els quarts de final de l'Eurocopa d'Anglaterra, després de perdre aquest dimecres per 2-1 contra el conjunt amfitrió en un partit que es va resoldre amb un gol de Georgia Stanway en la pròrroga.

Espanya ha fregat una classificació històrica, treballada i merescuda, però Anglaterra, que ha viscut sotmesa al futbol espanyol, ha remuntat a força de cor i deixa la selecció a escassos cinc minuts de posar-se en semifinals després que Ella Toone marcara en els últims minuts de partit i enviara el partit a la pròrroga.

Espanya tenia la intenció clara de domar la pilota i ho ha aconseguit. Després de deu minuts de tanteig, d'imprecisions pels nervis, Espanya s'ha fet amb el comandament del partit i ha posat Anglaterra en dificultats. No pel perill de les ocasions, que va ser inexistent, sinó per la incomoditat a la qual van sotmetre les angleses, acostumades a dominar i a ser superiors en cada trobada del torneig.

Així va ser com va arribar el gol d'Athenea del Castell que va fer somiar les de Jorge Vilda. Però el destí té aquestes coses i la selecció haurà d'esperar per a tornar a estar entre les millors del continent.

També et pot interessar

stats