El València remunta contra el Cartagena i continua amb ple de victòries

El Llevant ha debutat en aquesta pretemporada amb un triomf brillant contra l'Stade Rennais, mentre que el Vila-real B ha empatat a Hongria i l'Elx ha perdut contra el Saragossa.

Omar Alderete ha marcat el seu primer gol com a valencianista
Omar Alderete ha marcat el seu primer gol com a valencianista / València CF

El València ha firmat el seu tercer triomf consecutiu en aquesta pretemporada després d'imposar-se per 3-2 al Cartagena, un rival que no li ha posat les coses gens fàcils i que s'ha avançat en el marcador. Però els de José Bordalás han reaccionat amb tres gols en deu minuts.

El conjunt valencianista, encara sense els seus internacionals i amb nombroses baixes, ha tingut problemes des de l'inici per a doblegar el seu rival, que ha portat el pes del joc en la primera part. Les bones sensacions del Cartagena s'han vist reflectides en l'inici de la segona part, quan el veterà Rubén Castro ha trencat l'empat a zero.

No ha tardat a arribar la reacció del València que en només deu minuts ha capgirat el marcador amb gols de Denis Txérixev, Omar Alderete –que s'estrena com a golejador valencianista– i Jason, de penal. Edu ha marcat el segon gol de l'equip murcià quan faltaven deu minuts per al final.

Soldado s'estrena amb el Llevant (3-1)

El Llevant ha debutat en aquesta pretemporada amb un triomf brillant contra l'Stade Rennais per 3-1, un resultat que ha consolidat en una gran primera meitat, en què a una gran seguretat defensiva s'ha afegit l'efectivitat en atac.

Un dels fitxatges d'aquest mercat d'estiu, Roberto Soldado, ha sigut titular i ha tingut prou amb dos minuts per a inaugurar el seu compte golejador en el seu nou periple com a jugador llevantinista. El veterà golejador valencià ha avançat el seu equip amb una gran dosi de fortuna, ja que en tractar de llevar-se de la trajectòria del tir de Morales ha desviat la pilota a gol.

L'equip francés ha obtingut la direcció del partit i ha imposat el seu poder físic. El Llevant ho ha aprofitat per a fer mal al contraatac. Primer Jorge de Frutos i després José Luís Morales han sentenciat el partit. Abans de la mitja hora de joc s'ha produït una de les notícies més esperades en l'afició granota, la tornada de José Campaña, que es va perdre gran part de la temporada passada per lesió. En la segona part, Tait ha marcat un gol per a l'Stade Rennais, que no ha pogut fer perillar la victòria del Llevant.

Paco López ha alineat un onze de garanties per al primer partit de la pretemporada / Llevant

L'Elx entropessa contra un sòlid Zaragoza (0-2)

L'Elx ha patit aquest dissabte la seua primera derrota de la pretemporada després de caure a San Pedro del Pinatar per 0-2 contra un Reial Saragossa que s'ha mostrat més intens, vertical i efectiu.

El conjunt il·licità, carregat d'entrenaments, en construcció i amb dos equips pràcticament diferents en cada temps, no ha trobat la fórmula per a domar a un rival que a penes ha patit en defensa i que ha sabut manejar a la perfecció el ritme del partit.

Fran Escribá ha apostat per un sistema de tres centrals i precisament un desajustament defensiu de l'Elx ha provocat el primer gol del conjunt aragonés, obra de Narváez. Adrián González ha fet el segon per als de Juan Ignacio Martínez en l'inici de la segona part.

L'argentí Lucas Boyé durant el partit contra el Saragossa al Pinatar Arena
L'argentí Lucas Boyé durant el partit contra el Saragossa al Pinatar Arena / Elx CF

El Vila-real B competeix a Hongria (0-0)

El Vila-real s'ha vist obligat a enviar el filial al seu compromís amistós contra el Honved de Budapest després dels dos casos positius de Covid-19. El seu segon equip ha donat molt bona imatge en l'estrena al Bozsik Arena.

Els de Miguel Álvarez han empatat a zero contra un històric de la lliga hongaresa en un partit en què ha destacat la tornada de Ramón Bueno als terrenys de joc.